ST1300.us.com  

Go Back   ST1300.us.com > Honda ST1300 Forums > General

General For posts related to the Honda ST1300.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 6 Days Ago   #41
Rob2m
Loquacious Member
 
Rob2m's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: Hull UK
Posts: 780
Rep Power: 61 Rob2m will become famous soon enough
Default Re: 2009 st1300 not charging

Quote:
Originally Posted by barnett468 View Post

i will use around a 1 1/2" longer alt bolt in the bottom with a 1 1/2" long round spacer/tube over it. this will bring the head of the bolt to where the end of the alt is

.
I did this too. Pleased you got it out. It might be an idea to take a couple of pics to add here, I wish I had because its much easier to explain with pics than words.

Strange how you remember stuff afterwards, I had a real problem with the bottom bolt, rounded the head then had to try drilling it out, maybe that's why I needed more room at the front. My tale was here.

http://www.st1300.us.com/showthread....ghlight=seized
__________________
"Today’s ride will remind me forever how good it is to be a motorcyclist, how good it is to be alive and how much we need to live life, rather than watch it pass us by." Green VFR. 1970-2012
Rob2m is offline   Reply With Quote
Old 3 Days Ago   #42
barnett468
New Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: california
Posts: 18
Rep Power: 0 barnett468 can only hope to improve
Default Re: 2009 st1300 not charging

Ok, basically done, and it runs and it charges.

They checked the regulator and rectifier and both were good. When they checked the windings on the rotor, there was no continuity so there was a break in the line. They rewound the rotor and it is working. $350.00.

Noooow...I forgot where this goes and what it is for?

Outdoor air temp sensor?

Mounts to fairing somewhere?


barnett468 is offline   Reply With Quote
Old 3 Days Ago   #43
chaissos
Donators
 
chaissos's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Rouand'a'bout San Antonio
Posts: 2,106
Rep Power: 88 chaissos will become famous soon enough
Default Re: 2009 st1300 not charging

Doubt it. See the response in the other thread.
__________________
Scott, 2012 "STutter", STOC# 8642
Go forth and be a force of awesome - do epic shit.
chaissos is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2011 ST1300.US.COM