ST1300.us.com  

Go Back   ST1300.us.com > Honda ST1300 Forums > General

General For posts related to the Honda ST1300.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old August 15th, 2017   #1
drbuzzard
Senior Member
 
drbuzzard's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: 42.23n/83.33w/636
Posts: 185
Rep Power: 0 drbuzzard can only hope to improve
Default trunk / top box

I'm starting work on my ST 1100in a week but my question is, can I use the Honda line trunk from the mighty ST 1300 on the ST 1100 and if so what mounting plate do I need
__________________
'93 gl 1500se
'99 ST 1100
'79 super-K
STOC 8900
IBA 58509
mile eater
HAT
drbuzzard is offline   Reply With Quote
Old August 15th, 2017   #2
zldrider
Chief Bottle-washer
 
zldrider's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Redmond, WA
Posts: 4,633
Rep Power: 3 zldrider will become famous soon enough
Default Re: trunk / top box

Anything can be made to work with a little ingenuity. However, the Hondaline trunk will not just bolt on without a lot of customizing, if that is what you are asking.

You can get a trunk from Givi that will bolt right on, though. There are several size choices too.

BTW, Givi makes the ST1300 trunk for Hondaline. So, the quality is about even.
__________________
Joe Zulaski
Redmond, WA
MSF RiderCoach
STOC# 929, IBA# 218

zldrider is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2011 ST1300.US.COM